Skip to main content
 
 

BUS

Tenim experiència en el transport escolar i coneixem les necessitats i requeriments de seguretat i control d’aquest tipus de desplaçaments. Ens adaptem a la teva planificació i gestió del transport escolar.


TRANSPORT D’ALUMNES

Serveis de transport adreçats a escoles i centres de formació per cobrir tota classe de serveis de desplaçament d’alumnes:

  • Rutes escolars diàries.
  • Servei de piscines.
  • Excursions.
  • Activitats extraescolars.
  • Viatges de final de curs.

PROGRAMACIÓ I PLANIFICACIÓ

Analitzem i estudiem les necessitats del teu centre i us ajudem en la planificació anual dels desplaçaments escolars.

VIATGES FINAL DE CURS, ENTRADES A ESPECTACLES, …

Consulta’ns sobre alguns dels nostres viatges de final de curs o envia’ns la teva idea per fer-te una proposta a mida. Som experts en viatges.
Consulta les nostres combinacions de BUS+ENTRADA als principals Parcs Temàtics com Port Aventura, Aquarium de Barcelona, Illa Fantasia i molts més.

EN BONES MANS. SEGURETAT I QUALITAT.

Tots els nostres vehicles estan equipats amb totes les mesures de seguretat i confort.
Les nostres certificacions ISO de qualitat, seguretat en el treball i medi ambient garanteixen la màxima exigència i compromís dels nostres serveis. Els nostres clients ens avalen.

Montferri ha estat beneficiària dins la convocatoria Ajuts dels Cupons a l’Indústria 4.0 de l’any 2022 per l’Agència per a la Competitivitat de l’Empresa (ACCIÓ). El títol del projecte ha estat “Assessorament en la Implantació d’un sistema d’anàlisi i previsió de la demanda”. Nº referència: ACE058/22/000284