Montferri - Bus

 
 
 

Bus

 
 
 

Tenim experiència en el transport escolar i coneixem les necessitats i requeriments de seguretat i control d'aquest tipus de desplaçaments. Ens adaptem a la teva planificació i gestió del transport escolar.

 


 

 

Transports d'alumnes

 

Serveis de transport adreçats a escoles i centres de formació per cobrir tota classe de serveis de desplaçament d'alumnes:

 

· Rutes escolars diàries.

· Servei de piscines.

· Excursions.

· Activitats extraescolars.

· Viatges de final de curs.

 

Programació i planificació.

 

Analitzem i estudiem les necessitats del teu centre i us ajudem en la planificació anual dels desplaçaments escolars.

 

Viatges Final de Curs, Entrades a Espectacles, ...

 

Consulta'ns sobre alguns dels nostres viatges de final de curs o envia'ns la teva idea per fer-te una proposta a mida. Som experts en viatges.

Consulta les nostres combinacions de BUS+ENTRADA als principals Parcs Temàtics com Port Aventura, Aquarium de Barcelona, Illa Fantasia i molts més.

 

En bones mans. Seguretat i qualitat.

 

Tots els nostres vehicles estan equipats amb totes les mesures de seguretat i confort.

Les nostres certificacions ISO de qualitat, seguretat en el treball i medi ambient garanteixen la màxima exigència i compromís dels nostres serveis. Els nostres clients ens avalen.

 

 

 

 

 

 

 
 


Montferri ha estat beneficiària dins la convocatoria Ajuts dels Cupons a l’Indústria 4.0 de l’any 2022 per l’Agència per a la Competitivitat de l’Empresa (ACCIÓ). El títol del projecte ha estat “Assessorament en la Implantació d’un sistema d’anàlisi i previsió de la demanda”. Nº referència: ACE058/22/000284