Skip to main content
 
 

TAXI

Montferri Hnos., S.L. disposa d’un servei de taxi adaptat també a persones amb mobilitat reduïda (PMR)


 

La millora de la qualitat en la prestació dels serveis i el manteniment del medi ambient està cada dia més present en la nostra empresa.
En aquest sentit, el sector del taxi aposta per una mobilitat sostenible contribuint a la millora de la qualitat de vida de les persones i del medi ambient.
Per aquest motiu des de Montferri es posa a l’abast de l’usuari un servei de taxi adaptat també a persones amb mobilitat reduïda.
Actualment aquest servei està dotat d’un vehicle de (8 places + conductor) o (6 places + 1 PMR + conductor), totalment equipat i adaptat per poder transportar persones amb problemes de mobilitat.

AGAFAR EL TAXI

Per tal de poder agafar el taxi, l’usuari només haurà de trucar al telèfon 93-801 03 59 i des de la central es farà arribar el taxi al lloc on l’esperi.
També pot fer la seva reserva amb antelació a través del següent formulari. Un cop revisades totes les dades ens posarem en contacte amb vostè.

Montferri ha estat beneficiària dins la convocatoria Ajuts dels Cupons a l’Indústria 4.0 de l’any 2022 per l’Agència per a la Competitivitat de l’Empresa (ACCIÓ). El títol del projecte ha estat “Assessorament en la Implantació d’un sistema d’anàlisi i previsió de la demanda”. Nº referència: ACE058/22/000284