Montferri - Taxi

 
 
 

Taxi

 
 
 

Montferri Hnos., S.L. disposa d'un servei de taxi adaptat també a persones amb mobilitat reduïda (PMR)

 


 

La millora de la qualitat en la prestació dels serveis i el manteniment del medi ambient està cada dia més present en la nostra empresa.

En aquest sentit, el sector del taxi aposta per una mobilitat sostenible contribuint a la millora de la qualitat de vida de les persones i del medi ambient.

Per aquest motiu des de Montferri es posa a l'abast de l'usuari un servei de taxi adaptat també a persones amb mobilitat reduïda.

Actualment aquest servei està dotat d'un vehicle de (8 places + conductor) o (6 places + 1 PMR + conductor), totalment equipat i adaptat per poder transportar persones amb problemes de mobilitat.

 

Servei de Taxis Montferri

Agafar el taxi

 

Per tal de poder agafar el taxi, l'usuari només haurà de trucar al telèfon 93-801 03 59 i des de la central es farà arribar el taxi al lloc on l'esperi.

També pot fer la seva reserva amb antelació a través del següent formulari. Un cop revisades totes les dades ens posarem en contacte amb vostè.

 

 
Sol·licitar pressupost serveis
 
Enquesta satisfacció servei
 
 


Montferri ha estat beneficiària dins la convocatoria Ajuts dels Cupons a l’Indústria 4.0 de l’any 2022 per l’Agència per a la Competitivitat de l’Empresa (ACCIÓ). El títol del projecte ha estat “Assessorament en la Implantació d’un sistema d’anàlisi i previsió de la demanda”. Nº referència: ACE058/22/000284