Skip to main content
 
 

HISTÒRIA

Més de 90 anys a l’avantguarda del transport de viatgers per carretera.


El nom de Montferri correspon a una família els membres de la qual han estat sempre vinculats al Transport de Viatgers. Transports Montferri va ser fundada l’any 1928 per Vicenç Montferri Expósito com a empresa dedicada especialment pel transport de les indústries papereres de Capellades i de la resta de la comarca de l’Anoia, exercint al mateix temps de recader diari des de Capellades i Comarca fins a Barcelona.

 

 

Finalitzada la Guerra Civil s’incorpora a l’empresa Magí Montferri, creador a partir del 1953 de la línia regular entre Vilanova d’Espoia i Capellades fins a Barcelona.
Progressivament, inicien la seva activitat en Vicenç, en Robert i en Joan Montferri nomenant la societat i constituint l’actual Montferri Germans S.L.
Al llarg dels anys van anar creixent i abastant nous serveis escolars, discrecionals i regulars de la comarca de l’Anoia i rodalia així com incorporant els mitjans tècnics i tecnològics més avançats pel desenvolupament dels serveis.

Montferri ha estat beneficiària dins la convocatoria Ajuts dels Cupons a l’Indústria 4.0 de l’any 2022 per l’Agència per a la Competitivitat de l’Empresa (ACCIÓ). El títol del projecte ha estat “Assessorament en la Implantació d’un sistema d’anàlisi i previsió de la demanda”. Nº referència: ACE058/22/000284